Vi som jobbar med DataTjej

Styrelsen

DataTjejs styrelse finns precis som medlemmarna utspridda över hela Sverige. Hela styrelsen jobbar ideellt och brinner för kvinnor och icke-binäras plats it IT-branschen. Det väljs en ny styrelse varje år på årsmötet som brukar ske i maj, är du intresserad av att sitta i styrelsen? Håll utkik på våra sociala medier så kommer du att se när anmälan kommer upp.

Lokalt näringslivsansvariga

För att DataTjej ska kunna ha event på så många olika platser har vi lokalt näringslivsansvariga i ett flertal olika städer. Våra lokalt näringslivsansvariga är ansvariga för att göra event i sin stad, till deras stöd finns även Amanda, Sabina och Tugce som är näringslivsansvariga för hela DataTjej och sitter i styrelsen. Alla lokala jobbar ideellt och jobbar hårt för att det ska bli event i så många städer som möjligt. Är du intresserad av att vara lokalt näringslivsansvarig? Ansökan för lokalt näringslivsansvarig brukar kommer ut i slutet på våren eller början av sommaren, information om detta kommer upp i våra sociala medier och på hemsidan.

Projektgruppen

Varje år arrangerar DataTjej en konferens, konferensen har ett roterande schema på sju städer i Sverige. Eftersom konferensen är i en ny stad varje år så är det även en ny projektgrupp varje år. Konferensen är en fantastisk chans för dig som medlem att träffa andra medlemmar, träffa företag samt lära dig mer om IT. Projektgruppen jobbar precis som resten av DataTjej ideellt och kämpar hårt för att konferensen ska bli så bra som möjligt. Ansökan till projektgruppen riktar sig till medlemmar i den stad där konferensen ska vara nästa år. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier i februari-mars så kommer du att få mer information