Styrelsen 2018/2019

Sakura Laura Orihara, 24 år, Stockholms Internationella Handelsskola.

Förklara vad din post innebär:
Som informationsansvarig har jag ett ansvar för alla våra sociala medie-kanaler så som Facebook, LinkedIn & Instagram. Dels content, publicering, analysering, kampanjer och mycket mer. Samarbetar starkt med informationsansvarig med grafisk profil & ger input & skapar ärenden inom det området med.

Vad har du för ambitioner med din post?
Mina ambitioner med min post är att lyfta DataTjej ännu högre inom digital marknadsföring& de sociala kanalerna, etablera oss i flera av Sveriges städer, men hoppas också få vara med & marknadsföra oss globalt. Genom min utbildning som digital marknadsförare hoppas jag kunna sätta mina teoretiska kunskaper i praktik!

Varför är du en DataTjej?
Jag vill kunna inspirera, sprida & informera fler tjejer & icke-binära om möjligheterna inom en etablerad IT-bransch. Branschen växer & är en mansdominerad plats som verkligen behöver en kvinnlig puff. Det skall jag försöka vara med & bidra till. “We are coming for you – IT. “

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Reser runt överallt – hela tiden, otroligt allergisk mot ananas (så synd) & har både finskt & japanskt pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *