Styrelsen 2018/19: Sanni Nyström

Sanni Nyström, 25 år, Stockholms Universitet.

Förklara vad din post innebär:
Min post som IT & Webbansvarig innebär att jag jobbar med både utveckling och underhåll av DataTjejs hemsida, mailadresser & interna tekniska verktyg.

Vad har du för ambitioner med din post?
Att se över samt utveckla hur DataTjej lagrar information & vilka verktyg som används för att driva föreningen framåt. Jag vill även utveckla hemsidan för att göra den så bra som möjligt för föreningens medlemmar & för att stärka DataTjejs plattform på nätet.

Varför är du en DataTjej?
För att jag vill vara med & inspirera fler tjejer att välja IT som bransch men även för att själv få träffa tjejer inom IT. Det känns så fantastiskt att få vara en del av någonting som lyfter & peppar andra individer.

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jag älskar skidåkning & reser gärna till nya berg för att få åka. 2014 kliade det så mycket i fingrarna att jag hann bo & jobba i både Fernie, Umeå, Köpingsvik, Stockholm, Trondheim & Verbier. Jag dricker varken kaffe eller te (men gärna bubbel om du har).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *