Styrelsen 2018/19: Rebecca Holmberg

Rebecca Holmberg, 22 år, Linköpings Universitet.

Förklara vad din post innebär:
Min huvudsakliga uppgift är att styra över utvecklandet av Datatjejs grafiska profil. Det innebär att se till att allt grafiskt material såsom bilder, tryck & videos skapas & ser bra ut. Majoriteten av mitt arbete spenderas i photoshop & liknande digitala redigeringsprogram. Utöver detta så har jag ett kontinuerligt samarbete med Informationsansvarig (PR), hjälper därmed till att publicera inlägg & sprida information till alla Datatjejer!

Vad har du för ambitioner med din post?
Ett brinnande intresse för grafisk formgivning, att få använda mig av mina grafiska kunskaper. Jag älskar att få använda mig av min kreativa sida, genom denna posten har jag fått en stor möjlighet att få jobba vidare med den.

Varför är du en DataTjej?
Det är ingen hemlighet att vi är alldeles för få tjejer inom IT-branschen. Genom att bli en del av Datatjej har jag kunnat träffa andra med samma intressen som mig, vilket är något jag uppskattat mycket då jag inte träffar många andra tjejer pluggandes inom systemutveckling!

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jobbar kontinuerligt med mitt mål att besöka varje land minst en gång, älskar stark mat & mitt första husdjur var en sköldpadda som hette Skalman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *