Styrelsen 2018/19: Norah Navér

Norah Navér, 22 år, Uppsala Universitet.

Förklara vad din post innebär:
Som medlemsansvarig har jag kort sagt ansvar för DataTjejs alla medlemmar. Lite mer specifikt är det jag som håller mycket av kontakten med medlemmarna. Det kan tillexempel vara att sköta mailkontakten så som nyhetsbrev, mail om nya spännande event och liknande. Jag har även ansvar för databasen där och underhåll av denna.

Vad har du för ambitioner med din post?
Mina ambitioner är att DataTjej ska växa ännu mer och att fler tjejer och icke-binära ska intressera sig för data och IT. Att vårt medlemsantal ska öka ännu mer och att anordna ännu fler inspirerande och spännande events. Samt att tillsammans med resten av styrelsen utveckla föreningen efter våra medlemmars önskemål.

Varför är du en DataTjej?
Jag är en DataTjej för att träffa och inspireras av personer med samma intresse som jag och för att få en inblick av alla möjligheter som finns inom IT-branschen. Genom DataTjej har jag träffat så härliga människor och har gått på väldigt roliga events. Och för att vi tillsammans ska nå en jämställd IT-bransch!

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jag har 7 avokadoplantor, jag gillar inte pannkakor och mitt favoritdjur är elefant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *