Styrelsen 2018/19: Lovisa Svensson

Lovisa Svensson, 24 år, Stockholms Universitet.

Förklara vad din post innebär:
Som näringslivsansvarig ansvarar vi för de samarbetspartners som DataTjej har. Anordnar event, är projektledare för de lokalt näringslivsansvariga & stöttar dem i deras arbete med eventplanering & andra aktiviteter för de städer som de är ansvariga i. Med ansvar för utlandet menas att min post har ett extra fokus på internationella samarbeten & events.

Vad har du för ambitioner med din post?
Hoppas jag kunna stärka DataTjej's organisation genom att knyta nya samarbetspartners både i Sverige men även med mycket fokus internationellt. Förhoppningsvis får vi till en spännande utlandsresa för intresserade DataTjejer – stay tuned! Tycker också att det ska bli kul att få leda projekt med övriga näringslivsansvariga i olika städer & att få vara med & hitta företag, organisationer som vill göra event tillsammans med oss!

Varför är du en DataTjej?
Jag är en DataTjej för att jag älskar teknik, entreprenörskap & nya häftiga innovationer. Jag tycker att det är viktigt att uppmuntra tjejer att söka sig till teknik-& it-inriktade spår. Kul att träffa tjejer på event med liknande intresse som en själv.

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jag älskar att prata kinesiska, älskar att äta smågodis & smaskar när jag sover.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *