Styrelsen 2018/19: Johanna Jovér

Johanna Jovér, 25 år, KYH.

Förklara vad din post innebär:
Som IT & Webbansvarig så ansvarar jag för att underhålla & uppdatera vår hemsida, administrera våra e-postkonton, samt underhålla vår datastruktur i föreningen. En del i mitt arbete är också utveckla vår plattform på nätet.

Vad har du för ambitioner med din post?
Jag ville göra något som faller inom linjerna för min utbildning. Studerar till Webbutvecklare & min ambition är att utvecklas inom det genom att ta mig an det här ansvaret & arbeta med tekniska aspekter som jag annars inte skulle stöta på i min utbildning. Jag hoppas på att kunna hjälpa till och öka intresset för DataTjej genom bra upplevelser på vår hemsida.

Varför är du en DataTjej?
Jag är en DataTjej eftersom jag älskar teknik & brinner för att sprida vidare mina erfarenheter & kunskaper till andra tjejer. Vi behöver visa fler tjejer de oändliga möjligheterna som kommer med att ta klivet in i IT branschen!

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jag har hållit på med motorsport nästan hela livet. Älskar Overwatch & spelar nästan varje kväll. Har en katt som äter upp mina kläder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *