Styrelsen 2018/19: Erika Thunstedt

Erika Thunstedt, 25 år, Södertörns Högskola.

Förklara vad din post innebär:
I rollen som näringslivsansvarig ansvarar vi för DataTjejs samarbetspartners. Tillsammans med våra partners anordnar vi event. Vi är projektledare för de lokalt näringslivsansvariga & stöttar dem i deras arbete med eventplanering & andra aktiviteter för de städer som de är ansvariga i. I min post kommer jag vara ansvarig för de svenska samarbetspartnerna.

Vad har du för ambitioner med din post?
Som näringslivsansvarig vill jag tillsammans med våra samarbetspartners skapa roliga & inspirerande event för våra medlemmar. Jag hoppas även att tillsammans med våra lokalt näringslivsansvariga nå ut till fler medlemmar i fler städer runt om i Sverige.

Varför är du en DataTjej?
Jag blev en DataTjej för att jag hade ett behov att inspireras & ville veta mer om de olika möjligheterna som fanns inom tech-branschen. Jag ville även få kontakt med andra drivna tjejer som precis som mig vill utvecklas och skapa ett grymt kontaktnätverk inför framtiden. Idag är jag en DataTjej inte enbart för inspirationen & kontakterna utan även för den gemenskapen som föreningen ger.

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jag älskar skidåkning & har bott en säsong i Österrike där jag tävlade i Skicross. Jag drömmer om att resa till Nya Zeeland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *