Styrelsen 2018/19: Ebba-Linnea Nilsson

Ebba-Linnea Nilsson, 24 år, Stockholms universitet.

Förklara vad din post innebär:
Som vice ordförande ska jag ha en god inblick över vad som sker inom DataTjej. Jag ska också vara engagerad i andra poster inom styrelsen, för att både finnas till som ett stöd vid behov samt uppföljning av pågående projekt. Kunna företräda ordförande vid dennes frånvaro.

Vad har du för ambitioner med din post?
Att driva utvecklingen av DataTjej vidare & attrahera ännu fler härliga medlemmar till föreningen! Jag vill ha ett gott samarbete med ordförande & stödja det dagliga arbetet. Jag kommer även samarbeta med näringslivsansvariga & hantera projekt av olika slag såsom att hålla event och kontakt med företag.

Varför är du en DataTjej?
För att inspirera ännu fler att lära sig IT-relaterade ämnen & sprida den positiva, inkluderande andan som finns inom DataTjej. Få tillfälle att träffa många intressanta & spännande personer som både inspirerar och eldar på min egen motivation. Plus att få driva föreningen framåt tillsammans med alla dessa engagerade tjejer känns fantastiskt!

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jag har jobbat inom reklam, tv & mode som makeup- och hårstylist. Ibland hoppar jag upp på dansgolvet och salsar loss! Jag älskar att resa - åt alla håll, i alla väder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *