Styrelsen 2018/19: Christina Källkrans

Christina Källkrans, 23 år, Luleå Tekniska Universitet.

Förklara vad din post innebär:
Som suppleant innebär det att bland annat vara sekreterare under sektionsmöten, hjälper styrelsemedlemmarna med deras arbetsuppgifter när tiden inte räcker till eller när ett förhinder uppstår. Att vara suppleant innebär även att man vid ett plötsligt avhopp vid någon av de andra rollerna i styret, ska vara beredd att ta rollen.

Vad har du för ambitioner med din post?
Jag hoppas att jag med min breda kompetens & erfarenhet ska kunna optimera styrelsearbetet. Kunna vara någon som styret kan bolla idéer med & lätta deras arbete.

Varför är du en DataTjej?
Jag har ett brinnande intresse för Data & IT och jag vill förbättra samhällets syn på oss kvinnor inom de tekniska yrkena. Jag hoppas att jag kan inspirera & peppa andra DataTjejer till att nätverka och söka tekniska utbildningar.

3 intressanta saker vi inte visste om dig?
Jag älskar att baka! Allt från bröd & bullar till kakor & tårtor. Odlar kryddor & sallad. Drömmer om en större trädgård för att kunna odla mer! När tiden finns så älskar jag att ta långa skogspromenader oavsett vilken årstid eller terräng det är!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *