Spakväll i Luleå

15 MAJ LULEÅ

Nu är det äntligen dags för DataTjej att ha ett avkopplande medlemsevent med en härlig utsikt över Norra Hamn i Luleå. Vi kommer att befinna oss på Clarion Hotel Sense (mittemot Kulturens Hus) SPA avdelning. Ta chansen att nätverka med andra trevliga DataTjejer i en avslappnande miljö. Packa ner badkläder och bjud med kompisen som vill bli medlem!

Datum: Tisdag 15 maj kl 19:00
Plats: Clarion Hotel Sense, Skeppsbrogatan 34, Luleå
Pris: GRATIS

Observera att för att delta så måste man vara medlem, det är både gratis och enkelt: https://datatjej.se/medlemskap/
Det är begränsat antal platser så se till att att anmäla dig till SPA kvällen via knappen nedan! Sista anmälningsdag är 12 Maj.

 
*****

Vi på DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventen. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och andra framtida event.

*****
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar events året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök. Alla våra medlemmar är självklart välkomna att delta. Det är både gratis och enkelt att bli medlem. DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.
Här blir du lätt medlem: https://datatjej.se/medlemskap/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *