Samarbeten

HuvudsponsorAccenture arbetar i gränslandet mellan IT och affär. Vi kombinerar djup branschkunskap, stort tekniskt kunnande och innovation med stark leveransförmåga för att hjälpa våra kunder att förbättra sina resultat och skapa långsiktigt hållbara värden. Vi är verksamma inom strategisk rådgivning, konsulttjänster, digitalisering, IT och verksamhetsoptimering. Genom innovation strävar vi efter att göra världen till en bättre plats. Accenture har stark digital närvaro både globalt och lokalt. Under 2013 stärktes vår digitala kapacitet ytterligare i och med förvärvet av Fjord, en global designbyrå specialiserad på digitala upplevelser och tjänster. 2015 förvärvade vi även Brightstep som nu är en del av Accenture Interactive, ett konsultbolag helt inriktat på digital handel. För närvarande är vi 425 000 personer som arbetar på Accenture i 120 länder, varav 1000 är verksamma i Sverige. För ytterligare information, besök www.accenture.com.

Vänner

Samarbeta med DataTjej

DataTjej samarbetar hela tiden med företag på olika sätt för att kunna förmedla kontakter mellan våra medlemmar och företag i IT-branschen. Genom att samarbeta med DataTjej får företag chansen att nå ut till DataTjejs över 2 000 medlemmar som är intresserade av data- och IT runtom i Sverige. Det finns flera olika sätt att samarbeta med DataTjej på och vi är alltid öppna för nya förslag om ert företag har egna önskemål. En prislista med förslag på samarbeten hittar ni här.

Vill ni planera ett event med DataTjej? Kontakta oss genom att antingen maila naringsliv@datatjej.se eller direkt till en av våra lokalt läringslivsansvariga.

Mailadresser till våra lokalt näringslivsansvariga:

stockholm@datatjej.se, umea@datatjej.se, lund@datatjej.se
uppsala@datatjej.se, goteborg@datatjej.se, linkoping@datatjej.se
karlstad@datatjej.se, lulea@datatjej.se, vasteras@datatjej.se