Samarbeten

Huvudsponsorer


Hjärtat av Ericsson är våra nätverk och alla fantastiska tekniska lösningar som kommer bli möjliga med 5G - där vi pratar IoT, automatisering och AI på en storskalig nivå. Vi möjliggör teknik som kopplar upp människor och saker, från när du facetimar med dina vänner till när du kopplar upp din framtida självkörande bil. Och vi gör det genom att vara så innovativa, delande och diversifierade som möjligt.

Cygni är ett IT-konsultbolag som finns på sex orter i Sverige. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsplats och det stämmer väl överens med vår enkla vision – att vara den bästa arbetsgivaren för dig som är en ambitiös systemutvecklare. Går du vårt talangprogram öser vi kompetensutveckling över dig. Dessutom teamar du upp med dina kollegor och hjälper våra kunder med alla sorters digitaliseringsprojekt.

 

Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) is a leading global provider of trading, clearing, exchange technology, listing, information and public company services. Through its diverse portfolio of solutions, Nasdaq enables customers to plan, optimize and execute their business vision with confidence, using proven technologies that provide transparency and insight for navigating today's global capital markets. As the creator of the world's first electronic stock market, its technology powers more than 90 marketplaces in 50 countries, and 1 in 10 of the world's securities transactions. Nasdaq is home to approximately 3,900 total listings with a market value of approximately $13 trillion. To learn more, visit our website.

Tele2 Sverige är idag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden. Våra nät är ryggraden i vår affär och vi är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G vi har byggt och som i dag ger täckning till över 99% av de svenska hushållen.

Vänner

Samarbeta med DataTjej

DataTjej samarbetar hela tiden med företag på olika sätt för att kunna förmedla kontakter mellan våra medlemmar och företag i IT-branschen. Genom att samarbeta med DataTjej får företag chansen att nå ut till DataTjejs över 2 000 medlemmar som är intresserade av data- och IT runtom i Sverige. Det finns flera olika sätt att samarbeta med DataTjej på och vi är alltid öppna för nya förslag om ert företag har egna önskemål. En prislista med förslag på samarbeten hittar ni här.

Vill ni planera ett event med DataTjej? Kontakta oss genom att antingen maila naringsliv@datatjej.se eller direkt till en av våra lokalt läringslivsansvariga.

Mailadresser till våra lokalt näringslivsansvariga:

stockholm@datatjej.se, umea@datatjej.se, lund@datatjej.se
uppsala@datatjej.se, goteborg@datatjej.se, linkoping@datatjej.se
karlstad@datatjej.se, lulea@datatjej.se, vasteras@datatjej.se