Samarbeten

Huvudsponsorer

DICE
EA Digital Illusions CE AB (även känt som DICE) är ett svenskt programvaruföretag och datorspelsutvecklare, som ägs av Electronic Arts. DICE är en av världens främsta spelutvecklare med succéer som Battlefield, Battlefront Star Wars och Mirror´s Edge. Stockholmskontoret ligger i Fatburen vid Medborgarplatsen och vann pris som Sveriges Snyggaste kontor år 2017. Kontoret speglar att vi är en spelstudio i världsklass. Det är avgörande både för att attrahera de skarpaste hjärnorna och största talangerna, men även för att stimulera skaparlust och kreativitet. För ytterligare information, besök www.dice.se.Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.
Accenture arbetar i gränslandet mellan IT och affär. Vi kombinerar djup branschkunskap, stort tekniskt kunnande och innovation med stark leveransförmåga för att hjälpa våra kunder att förbättra sina resultat och skapa långsiktigt hållbara värden. Vi är verksamma inom strategisk rådgivning, konsulttjänster, digitalisering, IT och verksamhetsoptimering. Genom innovation strävar vi efter att göra världen till en bättre plats. Accenture har stark digital närvaro både globalt och lokalt. Under 2013 stärktes vår digitala kapacitet ytterligare i och med förvärvet av Fjord, en global designbyrå specialiserad på digitala upplevelser och tjänster. 2015 förvärvade vi även Brightstep som nu är en del av Accenture Interactive, ett konsultbolag helt inriktat på digital handel. För närvarande är vi 425 000 personer som arbetar på Accenture i 120 länder, varav 1000 är verksamma i Sverige. För ytterligare information, besök www.accenture.com.

Vänner

Samarbeta med DataTjej

DataTjej samarbetar hela tiden med företag på olika sätt för att kunna förmedla kontakter mellan våra medlemmar och företag i IT-branschen. Genom att samarbeta med DataTjej får företag chansen att nå ut till DataTjejs över 2 000 medlemmar som är intresserade av data- och IT runtom i Sverige. Det finns flera olika sätt att samarbeta med DataTjej på och vi är alltid öppna för nya förslag om ert företag har egna önskemål. En prislista med förslag på samarbeten hittar ni här. Click here for sponsorship information in English.

Vill ni planera ett event med DataTjej? Kontakta ansvarig för respektive stad.

 

Om ni har några frågor, vill veta mer eller är intresserade av att diskutera ett framtida samarbete kontakta näringslivsansvarig på naringsliv@datatjej.se.