Power Women in Tech – The Sky’s the Limit

 

6th SEPTEMBER STOCKHOLM

Välkomna till en inspirationskväll på Nordnet!

Techbranschen är en mansdominerad bransch. Nordnet vill bidra till att ändra på det. Hur kan Nordnet, DataTjej och andra företag vara med och skapa en techscen där kön varken är en fråga eller ett problem?

Den 6 september anordnar Nordnet tillsammans med DataTjej en inspirerande kväll för tjejer inom Tech av tjejer inom Tech. 

Vi samlar kvinnor som inspirerar oss inom teknikens värld tillsammans med unga talanger som bara längtar efter att få påbörja sin Tech-resa. Kvällen bjuder på intressanta TED-talks, paneldebatter och diskussioner med kvinnliga entreprenörer och förebilder inom branschen. Temat för kvällen är hur dessa kvinnor blev sina egna förebilder och hur du kan bli din egen förebild – The sky is the limit! Kvällen är ett perfekt tillfälle för dig att mingla med 150 Tech-kvinnor och utöka ditt personliga nätverk. Kom och utmana dina tankar med några av branschens främsta inspiratörer, kreatörer och entreprenörer samt diskutera framtidens innovation – på lika villkor, ålder, religion eller etnicitet.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Datum: 6 september 2018. Det bjuds på dryck och tilltugg!
Tid: 17.30-21.30
Plats: Nordnet, Alströmergatan 39, 112 47 Stockholm
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska
Anmälan: https://goo.gl/forms/jqS3qP69n3KmcpsK2

Sista anmälningsdag: 30 augusti 2018

Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Nordnet har sedan start utmanat finansbranschen som Nordens första digitala bank. Vi omdefinierade vår bransch och det präglar fortfarande vårt sätt att arbeta.

***
DataTjej har en strikt policy när du registrerar dig för ett event. Om du anmäler dig och inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före eventet, kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej-konferensen och andra event som vi håller i framtiden.

***
Datatjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter, och mellan studenter och företag. Under året arrangerar vi event som inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjligheten att nätverka.

Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *