Om Josefine

Jag är student i Medieteknik på LiU i Norrköping, men är uppväxt i Småland. Jag har länge elitsatsat i orientering och alltid älskat matematik och fotografering. Under min uppväxt kände jag mig tvingad att välja, jag kunde inte vara både den logiska matematikern och den kreativa designern samtidigt. Universitetsvalet tog mig till Teknisk Fysik på KTH. Ett fantastiskt val men ändå kändes det inte helt rätt, innan den första programmeringskursen. Där fann jag allt som jag sökt! Jag insåg hur kodandet, genom tillämpningar i datorgrafik, gav mig möjligheten att kombinera det jag älskade, teknik, kreativitet och problemlösning.

Det skulle ta mig ytterligare något år, en resa runt jorden och en kandidatexamen från KTH innan jag vågade satsa fullt ut. Nu har jag tagit steget att byta utbildning, att följa min passion och här på bloggen kan ni följa mina storslagna planer på hur jag ska programmera mig mot oändligheten, och vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *