Vem borde söka till DataTjej 2018/2019?

Från och med förra veckan kommer vi varje vecka att publicera inlägg här som DataTjejs styrelsemedlemmar har skrivit där de bl.a. presenterar sig själva och berättar om sin post. Denna vecka är det vår suppleant Dornas tur!

Hej!

Mitt namn är Dorna Garagol och jag är suppleant för DataTjej nu året 2017/2018. Jag har varit intresserad av IT sedan tidig ålder, så att söka mig till en IT relaterad utbildning var en självklarhet för mig. Jag har läst en kandidat i Systemvetenskap och läser nu min master i IT Management. Det var inte först jag började mina studier jag kom att märka att det var en mer uppenbar könsfördelning i klassen än vad jag tidigare trott att det skulle vara. Under min kandidatutbildning försökte jag söka mig till andra IT intresserade kvinnor att nätverka med och hittade då till DataTjej. Inte först mitt sista år på masterprogrammet som jag läser nu valde jag att söka till styrelsen. Jag kände att jag ville göra mer än bara delta, jag ville driva förändring!

Att vara en del av styrelsen, driva förändring och träffa massa smarta, roliga DataTjejer har verkligen gjort mitt år 2017/2018 speciellt. Jag tror att de flesta kvinnor inom IT vill ha ett kontaktnät med andra kvinnor. Vill man vara med och skapa dessa kontaktnät är DataTjejs styrelse en perfekt plats för dig att komma med idéer och förverkliga dem. Alla kvinnor som aktivt vill jobba med att förbättra och stärka nätverkandet mellan kvinnor borde söka till DataTjejs styrelse 2018/2019. Det är en perfekt möjlighet för dig som vill skapa förändring, vässa ditt CV och det allra bästa HA ROLIGT!

Vid några frågor, maila suppleant@datatjej.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *