Om Astrid

Ni ska få följa mig under mitt sista år på masterprogrammet IT och Management på Linköpings Universitet. Under mina studier har jag både hunnit starta upp en tjejförening på mitt kandidatprogram, Systemvetenskap, och engagerat mig två år i DataTjej-styrelsen!

Jag älskar att resa och uppleva nya spännande saker, så på min blogg kommer ni få följa mig och mitt äventyr som utbytesstudent i Hong Kong. Under ett halvår ska jag dela ett minimalistiskt sovrum med en främling, äta mat jag aldrig kommer kunna uttala och uppleva kulturkrockar jag antagligen nu inte kan förutspå! När jag väl kommer tillbaka kommer jag dyka rakt ner i exjobb och se hur vuxenlivet kommer krypandes runt hörnan. Övrigt så är jag en bakglad, familjekär och seriegalen person som längtar till en vacker dag då jag kan ha en egen hund!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *