Nytt år, nya möjligheter

Gott nytt år!

Det har blivit 2019 och för en gångs skull tycker jag inte det känns konstigt att skriva det nya året, det känns rätt och jag är redo för ett nytt år av spännande möjligheter. Nu tänkte jag, som älskar att göra listor, ge en liten bild av 2018 och mina mål för 2019 inom programmering och datorgrafik.

Projekt jag är stolt över, 2018

  1. Den animerade film vi gjorde för ett projekt i en kurs under hösten
  2. Mitt kandidatexamensarbete med en självstyrande bil
  3. Ett spelprojekt jag gjorde i Clojure under sommaren som jag är stolt över att jag fortsatte jobba på trots att jag upplevde att Clojure är ett väldigt förvirrande programmeringsspråk

Mina mål, 2019

  1. Göra fler projekt på egen hand, för att det är roligt
  2. Våga pusha mig själv till att göra svårare saker
  3. Lära mig ett nytt programmeringsspråk

Likt många nyårslöften/nyårsmål så är det ju bäst att köra igång direkt såhär i början av januari. Därför satt jag tidigare idag och implementerade en liten simulation av fyrverkerier, trots att jag borde börja tentaplugga… men det är ju viktigt att prioritera!

var happy = new Year(2019)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *