Nu tar jag sommarlov!

Hej på er,

Asså… Åh, vad trött jag är! Förmodligen beror det på att jag de senaste tio dagarna har skrivit tre tentor: Elektriska kretsar och fält, datorsystemteknik och omtenta i digital konstruktion. Den sistnämnda skrev jag faktiskt för ett par timmar sedan, och det gick mycket bättre än förväntat. MEN nu är jag äntligen färdig med allt skolarbete och kan ta sommarlov (jobbar visserligen imorgon, men men 😉 ).

Vad har jag gjort sen jag skrev mitt sista inlägg, kanske ni undrar? Jo, jag har hunnit fylla 21 (wiho!), gå på intressant styrelseutbildning där vi fick lära oss om jämlikhet, härskartekniker och incidenthantering, team buildat med styrelsen (jag kom sist på gokarten buhu), uppdaterat datas instagram (följ följ följ på @datateknologsektionen), bokat flygbiljetter till Kroatien ✈, och sist men inte minst tentapluggat som en dåre.

Här är (nästan hela) styrelsen på utbildning!

Jag kan med säkerhet säga att andra året på data var betydligt tuffare än första – i alla fall för mig. Fler labbar och inlämningar, tuffare tentor och handledare. Jag har varit gråtfärdig, stressad och nervös, men också stolt, överlycklig (kommer aldrig riktigt smälta att jag fick en 5 i fysik?!) och lättad. Universitetsstudier, inte minst 5 år långa sådana, är inte lätta – men det ska de inte heller vara tycker jag. Att utmanas är kul, och gör belöningen desto större.

Nu längtar jag efter tredje året som omfattar många valbara kurser, kandidatarbetet och mer SAMO-jobb. Framförallt är jag taggad på att läsa lite annorlunda kurser, t.ex. webbapplikationer, artificiell intelligens och människa-dator interaktion. Men först ska jag vara ledig – länge!

Kram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *