Mitt sista inlägg!

Nu har det blivit dags för en ny termin snart, och jag har valt att tacka för mig som bloggare för DataTjej! Kommer däremot följa de nya bloggarna såklart 😉

Vill bara tacka för mig och hoppas jag kunnat inspirera någon till att ta plats, programmera, våga söka till något som känns lite läskigt, testa något nytt, eller våga vara nöjd! Som så många är ju även jag en person som gillar att säga ja och min utmaning är ofta att säga nej – vilket jag valt att göra nu. Våga att göra färre saker, men utmana och fördjupa mig i det. Det blir en ny spännande termin för mig då jag den 13:e augusti går ut på praktik på IFS i Linköping och vill ni följa det och mig uppdaterar jag er lättast via instagram: @liljedahle eller vid frågor om Systemvetenskap vid LiU som utbildning – släng iväg ett mail till emma.liljedahl@gmail.com så svarar jag så gott jag kan!

Önskar alla er DataTjejer allt gott! Kram och tack! 🙂  

Nöjd semesterfirare! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *