Lets go go goooooo

HEY All Sunshines

Mitt första inlägg här och jag är superpeppad att kicka igång och dela med mig av det jag brinner mest för utifrån mina intressen och min utbildning dvs. det som tidigare nämnt; innovationer, digitala strategier, ledarskap och entreprenörskap här på Datatjej men med en touch av IT och Tech. Datatjej kommer på så vis bli en central plattform för mig att dela med mig de projekt som jag just nu bedriver men framförallt kommer jag dela med mig av innovationsresan till Kina som jag genomförde genom programmet Explore China! Jätteskoj att bli erbjuden detta samarbete och självklart tar jag denna möjlighet.

Jag kan tänka mig och jag några av er funderar på hur kommer det sig att en tjej som mig väljer att skriva för datatjej när jag själv studerar Industriell ekonomi (Indek) och vissa av er har redan frågat?

Och ja, varför inte. Jag menar, efter att ha genomgått mer än 80% av min civilingenjörsutbildning och tillsammans med de erfarenheter jag fått genom engagemang vid sidan av mina studier har det blivit allt mer tydligt att nya idéer och tankar genereras genom utbytet av varandras erfarenhet och kunskaper samt då olika generationer och kulturer möts. Datatjej är även en organisation med ett mål att intressera att få fler unga, främst tjejer att skapa ett intresse inom IT, Data och Tech. Det är en resa jag vill ta del då vi går mot en allt mer digitaliserad och teknikutvecklad värld. Så är du en IT, data och Tech intresserad person och vill komma i kontakt mer åt ett Indek håll så tänker vi här försöka knyta ihop den säcken och satsa på Win-Win, hur bra är det inte att vi kan hjälpa varandra? IT och Tech handlar mer än bara knacka kod och ta fram algoritmer, för er som är bekanta inom ämnet vet precis vad jag pratar om och det är där jag kommer in i bilden. Indek är även en utbildning som är mycket bred och du kan på ditt sätt välja att nischa dig mot ett speciellt ämne utifrån intresse och som i mitt fall Tech och IT. Med en egenskap av nyfikenhet på teknik tycker jag det är väldigt häftigt att se vad vi kan göra med dagens teknik men framförallt hur långt kan vi puscha den?

Häääng på, all the hästebest Bellaaaaaa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *