Instagramtävling – Coachning MindIT

Vinn två timmars coachning på DataTjejs Instagram, I samarbete med MindIt Consulting

Är du osäker på om den där utbildningen? Har du svårt att motivera dig att gå till jobbet? Är du trött på glastaket? Vill du bygga ett “fuck-off kapital”?

Just nu pågår en tävling på vår Instagram (@datatjej) i samarbeted med Sophia Clausen på MindIT Consulting. Nedan följer information om hur coachningen fungerar och en kort presentation om Sophia. Var med och tävla du också, vinnarna presenteras den 22 december!

Det här är en möjlighet för dig vill maximera din potential, satsa på dina drömmar och leva livet fullt ut. Under två timmar undersöker vi tillsammans vilket liv du längtar efter och skapar en kraftfull livsvision. Med din djupaste motivation som motor för din personliga och yrkesmässiga utveckling på både kort och lång sikt lägger du grunden till ett mer meningsfullt och rikare liv.

Coaching är en tankeprovocerande process där man i strukturerad form hittar vägar framåt. Det passar både små och stora mål. Exempel när livscoaching passar bra:

🌱 Inte riktigt vet vart du är på väg i ditt liv eller karriär
🌱 Vill göra en kraftfull förändring eller bryta negativa mönster
🌱 Vill karriärplanera eller sadla om

Från coaching sessionen får du med dig:

 • Kraftfulla verktyg för varaktig förändring
 • Inspiration för livet (även de mörka stunderna)
 • Insikter om dig själv och din kapacitet
 • För den som sedan vill fortsätta arbeta med sin livsplan i coachad form finns ett förmånligt erbjudande.

  Sophia Clausen, IT-Konsult inom hållbarhetsfrågor och diplomerad coach

  Om Sophia Clausen, IT-Konsult inom hållbarhetsfrågor och diplomerad coach

  Jag har varit yrkesverksam inom IT sedan 1998 i olika tekniska och ledande roll. Som ung IT-tekniker upplevde jag den berömda väggen och har prövat på både stresshantering, rehab och att starta om en IT-karriär med kognitiva begränsningar.

  Genom min karriär har jag sedan arbetat både i anställningar som t ex data recovery engineer och som framgångsrik konsult och IT-driftledare på välrenommerade bolag. Jag har kombinerat barn och IT-jobb, varit med om uppstart av framgångsrika e-handelsbolag, svåra omorganisationer, infört agila metoder, haft sönderstressade chefer, slagit i glastaket och koordinerat tusentals tillfällen av små och stora incidenter i mjukvara och infrastruktur, både nationellt och internationellt.

  Under de här åren har jag alltmer intresserad mig för människorna som producerar och förvaltar IT och arbetsvillkoren som uppstår i en slimmad organisation med homogent styre. Det här fick mig att hösten 2019 starta eget företag för att fokusera på frågor som social och global hållbarhet och inkludering inom IT. Våren 2020 har jag utbildat mig till coach enligt ICF för att mer kraftfullt hjälpa människor och organisationer till varaktig förändring.

  Det är med stor glädje jag ser fram emot att få coacha framtidens IT-kvinnor till kraftfulla handlingar!

  Läs mer om ICF här: https://icfsverige.se/
  Connecta gärna på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sophia-clausen-3a907a13/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *