Får jag skriva så här?

Nu gör jag det ändå! Ibland föredrar jag inte det digitala. Det smäller jag upp på en blogg på DataTjejs sida. Därav rubriken – får jag skriva så här? 😉

Efter en fantastisk semestervecka i Kroatien, en resa jag faktiskt blev bjuden på, ville jag tacka för resan – men den generösa resebjudaren är svår att hitta gåvor till. Grymt svårt att hitta en present som passar dem “som har allt” och därför ville jag hitta på något unikt, men som inte var så unikt som typ en smörkniv jag täljt själv.

Det är en fin balansgång mellan unikt som kommer användas och unikt som mottagaren kanske inte alls kommer ha anledning att använda. Jag tror, och hoppas på denna present: en fotobok från resan! Det digitala foto är ju fantastiskt (så det föredrar jag alla dagar framför foto-film som ska framkallas osv, osv), men nackdelen är att, i alla fall jag, sällan tar fram telefonen (eller kameran) och visar upp bilderna.  Om inte på sociala medier då. Alla bilder som inte kvalar in där glöms i mappen 2018-06-30 på datorn och ligger där tills jag struntar i att lägga över dem på en extern hårdisk och får dö med datorn. Tråkigt ju!

Här är två snekpeaks från fotoboken jag gjorde från resan:

Hoppas denna kommer plockas fram och bläddras friskt i, kanske i vinter eller bara för att tänka på fina minnen, från en fin resa! 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *