Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Virtuell lunch med Accenture!

30/09/2020 @ 13:15 - 01/10/2020 @ 14:00

Intresserad av att veta mer om Accenture och hur det är att jobba hos oss? Anmäl dig redan idag och få chansen att ha en virtuell lunch tillsammans med en av våra konsulter och lär känna oss på djupet.

Om du blir antagen, kommer vi på Accenture matcha ihop dig med en av våra konsulter och du får ett presentkort på Foodora att köpa lunch för.

Allt du behöver göra är att motivera varför du vill fråga ut en av våra konsulter och välja vilken dag som passar dig. Detta är ett jättebra tillfälle att skapa en personlig kontakt inom Accenture och få svar på alla slags frågor du kan tänka dig att ha. Ansökan stänger 20e september och vi hör av oss senast 24e september om du kommit med. Vi ser framemot att lära känna dig!

Datumn: Onsdag 30e september eller torsdag 1a oktober
Tid: 12:15 – 13:00
Plats: Microsoft Teams
Pris: GRATIS!
Sista anmälningsdatum: 20e september 2020

Detaljer

Börjar:
30/09/2020 @ 13:15
Slutar:
01/10/2020 @ 14:00
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://datatjej-event-lunch-med-accenture.confetti.events/

Arrangör

Accenture

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!