Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan Ă€gt rum.

🌟Tech-quiz hos Accenure!🌟

14/11/2018 @ 18:00 - 21:00

I november bjuder Accenture till en rolig frÄgesportsinspirerad AW! Kom och lÀr kÀnna andra IT-intresserade tjejer/icke-binÀra och tÀvla i lag i tech-quizen. Ta chansen att visa vad du kan, eller kom för att kanske lÀra dig nÄgot nytt. Inga sÀrskilda förkunskaper krÀvs!

Det kommer att bjudas pÄ mat och dryck innan vi sÀtter igÄng med tÀvlingen. Vi lovar dessutom att det vinnande laget kommer att gÄ hem med mer Àn bara Àran!

Om Företaget:
Accenture Àr ett globalt företag med verksamhet inom management, IT och outsourcing, med cirka 459 000 medarbetare och kunder i över 120 lÀnder. Genom att kombinera erfarenhet och kunskap inom olika branscher och affÀrsfunktioner med omfattande forskning av vÀrldens mest framgÄngsrika företag, hjÀlper de sina kunder att bli högpresterande företag och organisationer.

📌Datum: 14:e November 2018
Tid: 18.00-21.00
Plats: Alströmergatan 12, 112 47 Stockholm
Pris: GRATIS!
SprÄk: Svenska

Riktlinjer för anmÀlan: Du mÄste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig sjÀlv som kvinna eller icke-binÀr. Det Àr bÄde gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

Kort beskrivning av DataTjej:
DataTjej Àr en ideell organisation som strÀvar efter att stödja kvinnor och icke-binÀra i alla Äldrar intresserade av IT och data. Vi strÀvar efter att förbÀttra förhÄllandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under Ärets gÄng arrangerar vi evenemang sÄsom inspirerande förelÀsningar och affÀrshÀndelser. DataTjej Àr mest kÀnt för sin Ärliga konferens dÀr företag och medlemmar fÄr möjlighet att nÀtverka.

DataTjejs policy:
DataTjej har en strikt policy nÀr det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmÀler dig och inte uppger eller avbryter senare Àn 24 timmar före evenemanget kan det pÄverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra hÀndelser som vi hÄller i framtiden.

Detaljer

Datum:
14/11/2018
Tid:
18:00 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Konto

Arrangör

Mina annonser

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika stÀder under hela Äret, det kan vara allt frÄn inspirationsförelÀsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event Àr till för att ge vÄra medlemmar en chans att lÀra kÀnna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss Àr att alla medlemmar ska:

♄ KĂ€nna sig vĂ€lkomna pĂ„ vĂ„ra event

♄ KĂ€nna att eventet har bidragit med nĂ„gon form av personlig utveckling

♄ KĂ€nna att DataTjej skapar vĂ€rde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör Ă€r i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder vĂ„ra vĂ€rderingar och arbetar mot samma mĂ„l, det vill sĂ€ga jobbar för att uppnĂ„ en förĂ€ndring pĂ„ samhĂ€llets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? LĂ€s mer om samarbeten hĂ€r.Genom företagsevent vill vi ge vĂ„ra medlemmar en möjlighet att nĂ€tverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det lĂ„ter roligt att fĂ„ gĂ„ pĂ„ dessa event? DĂ„ ska du bli medlem i DataTjej hĂ€r!