Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan Ă€gt rum.

🌟Introduktion till Webbanalys🌟

09/11/2018 @ 14:30 - 15:30

Första eventet ut Ă€r introduktion till webbanalys. Ta vara pĂ„ chansen att fĂ„ trĂ€ffa flera olika DataTjej-medlemmar, nĂ€tverka och skaffa lite mer i kunskapslistan! NĂ„got ni har gemensamt Ă€r DataTjej sĂ„ let’s start chat!

🍃Vem Ă€r det för?
Denna utbildning Ă€r för alla som vill ha en introduktion till marknadsföring av sökmotorer. Är du nyfiken pĂ„ hur marknadsföring av sökmotorer kan bidra till att öka antalet besökare pĂ„ din webbplats? Har du liten erfarenhet av Ă€mnet? Registrera dig till kursen för att lĂ€ra dig detta!

🍂Vad kommer jag lĂ€ra mig?
– Vilka principer som finns för sökmotormarknadsföring (SEM)?
– Vad Ă€r sökmotoroptimering och hur fungerar det? (SEO)?
– Vilka Ă€r egenskaperna hos sökmotorannonsering (SEA)?
– Hur skiljer sig SEO och SEA frĂ„n varandra?

📍Datum: 9 November
Tid: 14:30-15:30
Plats: Google Digitalakademin Stockholm,  Jakobsbergsgatan 34
Pris: Gratis!

Riktlinjer för anmÀlan: Du mÄste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig sjÀlv som kvinna eller icke-binÀr. Det Àr bÄde gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

Kort beskrivning av DataTjej:
DataTjej Àr en ideell organisation som strÀvar efter att stödja kvinnor och icke-binÀra i alla Äldrar intresserade av IT och data. Vi strÀvar efter att förbÀttra förhÄllandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under Ärets gÄng arrangerar vi evenemang sÄsom inspirerande förelÀsningar och affÀrshÀndelser. DataTjej Àr mest kÀnt för sin Ärliga konferens dÀr företag och medlemmar fÄr möjlighet att nÀtverka.

DataTjejs policy:
DataTjej har en strikt policy nÀr det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmÀler dig och inte uppger eller avbryter senare Àn 24 timmar före evenemanget kan det pÄverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra hÀndelser som vi hÄller i framtiden.

Detaljer

Datum:
09/11/2018
Tid:
14:30 - 15:30
Evenemang Kategori:

Plats

allmana_villkor

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika stÀder under hela Äret, det kan vara allt frÄn inspirationsförelÀsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event Àr till för att ge vÄra medlemmar en chans att lÀra kÀnna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss Àr att alla medlemmar ska:

♄ KĂ€nna sig vĂ€lkomna pĂ„ vĂ„ra event

♄ KĂ€nna att eventet har bidragit med nĂ„gon form av personlig utveckling

♄ KĂ€nna att DataTjej skapar vĂ€rde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör Ă€r i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder vĂ„ra vĂ€rderingar och arbetar mot samma mĂ„l, det vill sĂ€ga jobbar för att uppnĂ„ en förĂ€ndring pĂ„ samhĂ€llets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? LĂ€s mer om samarbeten hĂ€r.Genom företagsevent vill vi ge vĂ„ra medlemmar en möjlighet att nĂ€tverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det lĂ„ter roligt att fĂ„ gĂ„ pĂ„ dessa event? DĂ„ ska du bli medlem i DataTjej hĂ€r!