Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

?Introduktion till Webbanalys?

09/11/2018 @ 15:30 - 16:30

Första eventet ut är introduktion till webbanalys. Ta vara på chansen att få träffa flera olika DataTjej-medlemmar, nätverka och skaffa lite mer i kunskapslistan! Något ni har gemensamt är DataTjej så let’s start chat!

?Vem är det för?
Denna utbildning är för alla som vill ha en introduktion till marknadsföring av sökmotorer. Är du nyfiken på hur marknadsföring av sökmotorer kan bidra till att öka antalet besökare på din webbplats? Har du liten erfarenhet av ämnet? Registrera dig till kursen för att lära dig detta!

?Vad kommer jag lära mig?
– Vilka principer som finns för sökmotormarknadsföring (SEM)?
– Vad är sökmotoroptimering och hur fungerar det? (SEO)?
– Vilka är egenskaperna hos sökmotorannonsering (SEA)?
– Hur skiljer sig SEO och SEA från varandra?

?Datum: 9 November
Tid: 14:30-15:30
Plats: Google Digitalakademin Stockholm,  Jakobsbergsgatan 34
Pris: Gratis!

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

Kort beskrivning av DataTjej:
DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjejs policy:
DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
09/11/2018
Tid:
15:30 - 16:30
Evenemang Kategori:

Plats

allmana_villkor

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

 

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.

Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!