Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ta körkort på 3D-skrivare!

29/01/2019 @ 16:30 - 19:00

Vill du veta mer om hur 3D-skrivare och 3D-skrivarprocessen fungerar? Vill du få chansen att ta 3D-skrivarkörkort? Då får du verkligen inte missa vårt 3D-skrivarevent i samarbete med Makerspace vid Uppsala Universitet. Vi kommer att under en kväll att lära oss hur man går från en färdig fil till en utskrift i fysisk form. Under eventets gång kommer Makerspace lära oss vad som är viktigt att tänka på när det kommer till design och inställningar och hur en 3D-skrivare generellt fungerar. Se till att anmäla dig nu för att säkra din plats!

Hoppas vi ses där!

Datum: 29/01-19
Tid: 17:30 – 20.00
Plats: Ångströmlaboratoriet – Lägerhyddsvägen 1, 752 37 Uppsala – våning 1 i biblioteket
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
29/01/2019
Tid:
16:30 - 19:00

Plats

Ångströmlaboratoriet
Lägerhyddsvägen 1
Uppsala,
+ Google Map

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!