Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm – Välkommen till Inspirationskväll med Telia 5/3!

mars 5 @ 17:30 - 20:00

Välkommen till Telia – Home To Your Next Big Opportunity

Vill du vara med att utveckla vardagen för miljontals människor i världens mest uppkopplade länder?

 

Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder genom att leverera och utveckla fantastiska digitala upplevelser.

 

Vi vill gärna lära känna dig. Kom till oss och delta i workshops inom ett par spännande områden, där vi samtidigt delar med oss av vår kunskap och våra erfarenheter inom:
Data & Analytics
IT Security
Software Development
Chattbottar inom kundservice

 
Under kvällen kommer det att finnas tid att mingla med personer från Telia över en bit mat, för att höra mer om alla spännande möjligheter som vi har att erbjuda. Eventet riktar sig till dig som är student på högskola eller universitet.

 

Vi ser fram emot att få träffa dig!
Varmt välkommen!

 

 

  • Pris: GRATIS
  • Språk: Svenska
  • Sista anmälningsdatum: 27/02-20
Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra event som vi håller i framtiden.
 

OM FÖRETAGET
 
Telia har kontor i Norden och Baltikum där våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag. Vi är lever i världens mest uppkopplade region och vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Det gör vi genom att leverera fantastiska digitala upplevelser till våra kunder, både utvecklade av oss på Telia och tillsammans med våra samarbetspartners.
 
Vill du veta mer, besök vår karriärssida

 
DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
mars 5
Tid:
17:30 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Telia Solna
Stjärntorget 1
Stockholm, Solna 169 94

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!