Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm – Julevent med Tele2

04/12/2019 @ 16:30 - 19:30

Gratis

Kom och julstöka med Tele2, onsdagen den 4:e december välkomnar vi alla underbara DataTjejer till Tele2:s huvudkontor i Kista kl 17.30.

Under kvällen får ni träffa två av Tele2:s traineer inom IT och Tech som berättar om deras resa som bolag, deras nya organisation och hur det är att arbeta på Tele2.

Vi avslutar den med en härlig julinspirerad aktivitet, mingel och middag!
Det kommer serveras mat & dryck.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
04/12/2019
Tid:
16:30 - 19:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
datatjej-tele2-sthlm.confetti.events

Plats

Tele2
Torshamnsgatan 17
Stockholm, 164 40 Sverige

Arrangörer

DataTjej
Tele2

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!