Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm – Digi5 – Öppet hus med föreläsningar & seminarier för alla åldrar

16/11/2019 @ 09:00 - 15:00

Öppet hus för alla digitala females!

 

Idag är kvinnor en minoritet inom teknikens värld och den digitala sfären speglar långt ifrån samhällets demografi. Detta vill vi förändra (!!) och bjuder därför in till Digi5, en heldag för alla kvinnor, flickor och icke-binära i alla åldrar som är nyfikna på eller vill utvecklas inom teknik och programmering.

 
Under dagen finns det möjlighet att:

 • Testa olika programmeringsspråk och tekniker på 6 olika stationer tillsammans med HelloWorld!, Datatjej, Kodcentrum, Soundtrap, Dagens Nyheter och Imagilabs
 • Lyssna till inspirationstalks & panelsamtal med kvinnliga förebilder inom Tech
 • Ta del av seminarier & föreläsningar med fokus på olika teknikområden
 • Bli inspirerad till att skapa med teknik tillsammans med andra tjejer i alla åldrar
 •  

   
  Oavsett om du är nybörjare eller lite mer erfaren kommer det finnas det något för dig att lära och inspireras av. Gå själv eller ta med mamma, moster, farmor, dotter, syster eller dina vänner – du är aldrig för ung eller för gammal för att lära dig något nytt!

 • Datum: 16e november
 • Tid: 10:00 – 16:00
 • Plats: Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
 • Pris: GRATIS
 • Språk: Svenska
 • Sista anmälningsdatum: 15e november

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
16/11/2019
Tid:
09:00 - 15:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36
Stockholm,

Arrangörer

DataTjej
NOX Academy

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!