Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm – Coding Workshop för unga med Hello World

februari 29 @ 09:30 - 16:30

💙 WORKSHOP FÖR BARN & UNGA TILLSAMMANS MED HELLO WORLD! 💙

Vill du vara med att utveckla vardagen för miljontals människor i världens mest uppkopplade länder?

 

Är du eller någon du känner mellan 8-18 år gammal och nyfiken på digitalt skapande? I samarbete med våra vänner på @helloworld_se erbjuds våra yngre DataTjej-medlemmar att delta KOSTNADSFRITT på deras workshop. Lördag den 29:e februari har du möjlighet att få testa på Codebugs och Scratch på SJ:s kontor i Stockholm.

Var med och inspireras och utvecklas inom teknik tillsammans med likasinnade!

 

 

  • Pris: GRATIS för Datatjej medlemmar
  • Språk: Svenska
Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

 

SAMARBETE MED
 
Hello World

 
DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
februari 29
Tid:
09:30 - 16:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

SJ
Vasagatan 10
Stockholm,

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!