Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm – Casekväll och tips inför arbetsansökan hos CGI!

januari 23 @ 17:00 - 19:30

Gratis

Varmt välkomna till CGI för en lärorik och rolig kväll med fokus på att under avslappnade former ge er massor med tips och förberedelser inför jobbansökningar och yrkeslivet!

Vill du bli bättre på att besvara kniviga intervjufrågor, blir en stjärna på att lösa case, veta mer om ansökningsprocessen och samtidigt lära känna oss på CGI bättre? Då ska du komma den 23 januari till vårt kontor på Vasagatan 16 i Stockholm! Vi kommer under kvällen även bjuda på mat och dryck samt avsluta med en frågestund för att svara på alla frågor ni har om konsultyrket, CGI, vårt traineeprogram och mycket mycket mer.

Eventet riktar sig till dig som är student på högskola eller universitet. Vi ser fram emot att träffa er!

 


Om CGI

Den snabba tekniska utvecklingen ökar ständigt medborgarnas och kundernas förväntningar på vilka tjänster och vilken service myndigheter och företag sa kunna leverera.

CGI är ett av världens största företag när det handlar om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder leverera bättre service, öka sin säkerhet, stärka sin konkurrenskraft eller effektivisera sin verksamhet.

Läs mer om CGI: https://cgi.se/

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra event som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
januari 23
Tid:
17:00 - 19:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://datatjej-cgi-sthlm.confetti.events/

Plats

CGI
Vasagatan 16
Stockholm, 11120 Sverige
Webbplats:
www.cgi.se

Arrangörer

Acando/CGI
DataTjej

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!