Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

React-workshop med DataTjej & Cygni i Göteborg

04/04/2019 @ 17:30 - 20:00

Välkommen till React-workshop hos Cygni 4/4!

Du kommer att introduceras till React som utvecklats av Facebook, är ett av de största ramverken inom webbutveckling och används av bl.a. Netflix, Twitter, Reddit, Paypal och Uber.

Vi kommer täcka enklare grunder samt mer avancerade koncept inklusive hooks och styled-components. Workshopen kommer innefatta hands-on-kodande. Det är en fördel om du har grundkunskaper inom html och css.

Det kommer serveras mat & dryck.
Kom ihåg att ta med din egen dator.

Datum: 4/4-19
Tid: 17:30 – 20.00, Drop-in från kl 17:00
Plats: Cygni, Stora Nygatan 31, 411 08 Göteborg
Pris: Gratis!
Språk: Svenska
Sista anmälningsdatum: 3/4-19

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej/

Om företaget
Cygni är ett IT-konsultbolag som finns på sex orter i Sverige. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsplats och det stämmer väl överens med vår enkla vision – att vara den bästa konsultarbetsgivaren för dig som är en duktig och ambitiös systemutvecklare. Går du vårt talangprogram öser vi kompetensutveckling över dig. Dessutom teamar du upp med dina kollegor och hjälper våra kunder med alla sorters digitaliseringsprojekt. Läs mer på www.cygni.se

Detaljer

Datum:
04/04/2019
Tid:
17:30 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!