Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Online – Future Female Tech Consultants & virtuell middag

mars 4 @ 16:45 - 20:30

Deloitte event

Att vara en del av Deloitte innebär att värdesätta mångfald och inkludering. Vårt evenemang för Future Female Tech Consultants och har som mål att inspirera och informera drivna kvinnor och icke-binära om karriärmöjligheter inom Tech. Möt våra nuvarande kvinnliga techkonsulter och lär dig mer och utforska dina alternativ inom Deloitte! Genom sessioner och möten med våra medarbetare introducerar vi dig till våra olika karriärvägar inom tech på våra avdelningar Risk Advisory and Consulting. Du får också möjlighet att träffa vår Deloitte Digital-avdelning som kommer att dela erfarenheter och karriärmöjligheter. Vi avslutar evenemanget med en virtuell middag tillsammans.

Företagets hemsida: www.deloitte.com

Datum: 4 mars 2021
Tid: 16:45 – 20:30
Plats: Digitalt
Språk: Svenska
Sista anmälningsdatum: 25/02-21

Detaljer

Datum:
mars 4
Tid:
16:45 - 20:30
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://future-female-tech-consultants.confetti.events/

Plats

Online

Arrangör

Deloitte

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!