Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Online – Code Challenge med Future Skill och Software Skills

februari 10 @ 17:30 - 19:30

Vill du tävla mot andra av DataTjejs medlemmar? Den 10 februari håller Software Skills och Future Skill kodtävlingen Magic Maze, där du kan testa dina färdigheter i programmering, se hur högt du rankar och kanske lära dig något nytt på kuppen.
Eventet börjar med en kort presentation av oss samt en introduktion av kodtävlingen, varefter det är fritt fram att börja koda. Future Skill kommer att finnas tillgängliga som stöd under tävlingens gång. Allt som krävs för att delta är grundläggande kunskaper i programmering.

Om Företaget:
Söker du jobb i Göteborg? Software Skills hjälper allt från juniora till seniora utvecklare, designers och andra IT-specialister att ta nästa steg i sin karriär. Deras nätverk innefattar spännande startups och mellanstora bolag såväl som jättarna inom fordon och industri.
Eller bli en bättre kodare med hjälp av Future Skill. På deras webbsida kan du lära dig nya språk, programmera egna uppgifter eller tävla mot andra utvecklare, helt gratis.

Företagets hemsida: https://softwareskills.se/ och https://futureskill.com/

Software Skills logoFuture Skill logo

Datum: 10e februari 2021
Tid: 17.30-19.30
Plats: Digitalt
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska
Sista anmälningsdatum: 3 februari 2021

Detaljer

Datum:
februari 10
Tid:
17:30 - 19:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Online

Arrangörer

Future Skill
Software Skills

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!