Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mingelkväll med Tele2

april 25 @ 18:00 - 21:00

Torsdagen den 25e april välkomnar vi er till vårt första gemensamma event på Tele2s huvudkontor i Kista. Under kvällen får ni träffa Tele2:are som arbetar inom IT/Tech och deltagare i vårt IT Graduate program samt uppleva vårt aktivitetsbaserade kontor. Kvällen avslutas med middag och mingel.
Vi ser fram emot att ses!

We believe the connected life is a better life. So our aim is to make connectivity increasingly accessible to our customers, no matter where or when. Ever since Jan Stenbeck founded the company in 1993, it has been a tough challenger to the former government monopolies and other established providers. Our networks enable mobile and fixed telephony, broadband, data networks, TV, streaming and IoT services for millions of customers
Företagets hemsida: www.tele2.se

Datum: 25e april
Tid: 18:00-21:00
Plats: Torshamnsgatan 17, Kista
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska
Sista anmälningsdatum: 18e april
Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifiera dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

Kort beskrivning av DataTjej:
DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjejs policy:
DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
april 25
Tid:
18:00 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!