Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Maskeradbalen

maj 8 @ 18:00 - 22:00

Onsdagen den 8 maj bjuder DataTjej er på en maskeradbal med en nostalgisk känsla som för er tillbaka i tiden. Vi blickar tillbaka till det händelserika 1900-talet och bjuder er på en kväll som ni sent kommer glömma! Sittningen kommer äga rum i Ljusgården på Luleå Tekniska universitet och där kommer ni få möjligheten att träffa andra medlemmar, företag och skapa nya kontakter. Utöver det får ni även njuta av en fantastisk kväll med god mat, trevligt sällskap och underhållning. Det finns även möjlighet att stanna kvar på Stuks onsdagspub efter sittningen.

Pris för bäst utklädnad kommer delas ut under kvällen, så ta fram er bästa maskeradutklädnad och var med oss den 8 maj. Anmäl er senast den 1 maj om ni vill vara med och göra denna kväll fantastisk! Hoppas vi ses där!

 

Datum: 8 Maj 2019
Tid: 18.00-22.00

Plats: Ljusgården i C-huset, Luleå Tekniska Universitet

Pris: 100 kr

Klädsel: Maskeradmask, långklänning eller kostym
Sista anmälningsdatum: 2019-05-01

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

 

 

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
maj 8
Tid:
18:00 - 22:00
Evenemang Kategorier:
,

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!