Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Malmö – Inspirationskväll med DataTjej

28/11/2019 @ 16:30 - 21:00

 

Välkommen på Inspirationskväll med DataTjej 28/11!

 

Välkommen till en kväll fylld av inspiration och nätverkande i Malmö. I samarbete med ÅF, Knowit, WiseIT & Forefront Consulting anordnar DataTjej en helkväll med mingel, paneldebatt och inspirationstalare.

Träffa andra tjejer och icke-binära för att utbyta erfarenheter, kunskap och snacka data och it!

Talare under kvällen:

Liv Törnqvist, Senior Manager @ Salesforce
Charlotte Eriksson, Business Area Manager IT Solutions @ ÅF
Carolina Vitabäck – CEO Knowit Insight Syd & Evalotta Elnertz – Senior Management Consultant @ Knowit
Maria Heij @ Refined
Sophia Schwanborg Consultant @ Kvadrat

Deltagare i paneldebatt:

Charlotte Wilhelmsson (WiseIT) ,
Amalia Averkiou (Forefront Consulting)

 

Skynda dig att anmäla dig, det finns begränsat antal platser!

 

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra event som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
28/11/2019
Tid:
16:30 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

ÅF
Hallenborgs gata 4
Malmö, 211 74

Arrangörer

DataTjej
ÅF
WeKnowIT
Forefront Consulting
WiseIT

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!