Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Malmö – Häng med till Jayway!

04/12/2019 @ 16:30 - 20:00

Häng med till Jayway!

 
Mingel, nätverkande och workshop

Kvällen kommer inledas med lite mingel, där du kan dela med dig av dina erfarenheter och drömmar med andra IT-intresserade tjejer och icke-binära. Bli inspirerad och motiverad att utvecklas och nätverka loss tillsammans med oss. Under kvällen kommer även flera olika anställda i Jayway hålla i små presentationer, där de delar med sig av sitt arbete, och hur det kan se ut en dag på Jayway. Få svar på dina frågor och funderingar om arbetslivet.

Dessutom kommer du att få ta del av en nyttig workshop om feedback. Det är viktigt och nödvändigt att kunna ge konstruktiv feedback, både i skolarbetet och i framtida jobbprojekt. Lär dig därför ge feedback på ett snyggt och proffsigt sätt.

Varmt välkommen!

 

 

  • Pris: GRATIS
  • Språk: Svenska & English
  • Sista anmälningsdatum:3e december 2019

Om Jayway

Jayway by Devoteam är ett tech företag baserat i Skandinavien, med kontor i Malmö, Köpenhamn, Halmstad, Stockholm och Silicon Valley. De jobbar med att leverera innovativa tech lösningar till såväl lokala som globala företag, med fokus på mjukvara och design. De grundades år 2000 och har idag 250 erfarna och kreativa utvecklare och designers.

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra event som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
04/12/2019
Tid:
16:30 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Jayways kontor i Malmö
Hans Michelsensgatan 10
Malmö, 211 20

Arrangörer

DataTjej
Jayway

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!