Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm – Lunch och speeddating @ YABS – Kom förbi och lär dig om en utvecklares vardag och hur en intervju kan se ut

29/10/2019 @ 11:00 - 12:30

Vad gör en utvecklare på dagarna? Eller jobbar de bara på natten? Har alla glasögon och spelar WoW? Och hur fungerar det att vara en konsult?

YABS bjuder på lunch och en spännande resa genom en utvecklares liv. Du kommer att få möjligheten att uppleva arbetsdagen av en programmerare, testare och front-end utvecklare. Du kommer få en inblick i IT konsultföretaget YABS och förstå varför kontoret har blivit det ”andra vardagsrummet”. Du får möjlighet att ställa alla dina frågor och funderingar till några av våra glada konsulter och får möjlighet att presentera dig till våra konsultchefer genom speeddating. Fundera redan idag över vad du vill gärna berätta om dig inom 30-45 sekunder. Vi ser fram emot att träffa dig och inspirera dig inför din karriär.

 

12:00-12:15 Lunchbuffe

12:15-12:25 Presentation YABS VD om företaget

12:25-12:40 Presentation av två konsulter om sitt arbete och hur det är att jobba som utvecklare. En detaljerad presentation om deras vardag inklusive problem och utmaningar som de bemöter

12:40-13:30 Speeddating med konsultchefer samt mingle med våra konsulter

Under hela presentation är det möjlig att äta. Vi kommer att sitta i YABS lunchrum och det ska vara avslappnande.

 

 

  • Datum: 29e oktober 2019
  • Tid: 12.00-13.30
  • Plats: Jan Stenbecks Torg 17, Plan 3, 164 26 Kista
  • Pris: GRATIS
  • Språk: Svenska
  • Sista anmälningsdatum: 21 oktober 2019
  • Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

Om YABS:
Hos oss på YABS är ingen idé för dum, ingen fråga för avlägsen och ingen dröm för stor. Vi är ett IT konsultbolag som vill ge nyexade den perfekta starten i arbetslivet. Vi jobbar med flera av Sveriges mest framgångsrika bolag. Jobbet är en stor del av livet, därför är det viktigt att ha roligt på jobbet! När vi inte löser problem hittar vi på roliga saker tillsammans.

Företagets hemsida: www.yabs.se

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra event som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
29/10/2019
Tid:
11:00 - 12:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

YABS kontor i Kista
Jan Stenbecks Torg 17, Plan 3
Kista, 164 26

Arrangör

DataTjej
E-post:
kontakt@datatjej.se

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!