Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Luleå – Testa isMobiles nya webclient!

november 27 @ 18:00 - 20:30

Testa isMobiles nya webclient!

Datatjej och isMobile välkomnar er till ett kvällsevent med mingel, middag och test av nya webklienten Blå @work!
isMobile arbetar med världsledande produkter inom Workforce Management Solutions och vill nu låta er testa deras nya produkt.
Välkommen att delta i testprocessen, äta en bit mat och umgås onsdag den 27 November i isMobiles lokaler på Sandviksgatan 81.

 

Om isMobile:
isMobile är ett innovativt svenskt IT-bolag med fokus på att utveckla framtidens software för Field Service Management. isMobile grundades år 2000 och de har sitt huvudkontor i Luleå, men är verksamma på en internationell marknad inom energi, hälso- och sjukvård, industriellt underhåll, säkerhet och övervakning. Deras flexibla lösningar optimerar arbetet med att koordinera planering, genomförande och uppföljning av projekt. isMobile absoluta målsättning är att vara varje frontline workers bästa vän.
 
Företagets hemsida: www.ismobile.com

 

 

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra event som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
november 27
Tid:
18:00 - 20:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Sandviksgatan 81, 972 34 Luleå

Arrangörer

DataTjej
isMobile

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!