Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Livet som talang och konsult @ Cygni

12/09/2019 @ 16:30 - 19:00

Är du nyfiken på vad som faktiskt kan hända efter examen? Då är den här föreläsningen rätt för dig! Johan “Horv” Horvius, fullstackutvecklare och talang hos Cygni, kommer att berätta om sina erfarenheter under sitt första år som konsult. Han har bl.a. varit ute på uppdrag som inneburit att bygga en plattform för elbilsladdstolpar, åkt kälke i Alperna och förklarat ordet “bös” för icke-Göteborgare. Du kommer även få möjlighet att ställa alla frågor du kan tänkas ha kring livet som konsult till vår konsultpanel bestående av UX: Sofia och Linnea samt fullstackutvecklare: Amanda och Emma

 

 

Detaljer

Datum:
12/09/2019
Tid:
16:30 - 19:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Cygni HQ
Jakobsbergsgatan 22
Stockholm, 11144

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!