Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Karriärpub i Göteborg!

28/02/2019 @ 16:00 - 18:30

Funderar du på hur vardagen som digital specialist ser ut? Vill du utforska dina framtida karriärmöjligheter och dricka något gott under tiden?

Det är svårt att lista ut vad man vill jobba med innan man vet hur en vanlig jobbdag kan se ut. Därför bjuder våra vänner Invativa in alla som har en passion för det digitala till en kväll med inspiration, dryck och tilltugg och Datatjej har säkrat 20 platser för kvällen!  Ta chansen att mingla med specialister och ta reda hur livet på ett tech-bolag ser ut. Under kvällen har du möjlighet att träffa alla ur teamet, från kodapor till projektledare, för att ställa frågor och kanske grotta ner dig i en nördig diskussion. Allt med dryck och snacks vid sidan om!

Om Företaget:
På Invativa är vi lika delar affär, design och teknik. Tillsammans bildar vi tvärfunktionella team som tar hand om hela kundens affär från idé till färdig tjänst. Läs mer på www.invativa.se

Datum: 28 februari 2019
Tid: 17:00 – 19:30
Plats: Götgatan 11, (i Nordstan)
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
28/02/2019
Tid:
16:00 - 18:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Invativa
Götgatan 11
Göteborg,
+ Google Map

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!