Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julmingel med DataTjej

12/12/2018 @ 19:00 - 22:00

I december anordnar DataTjej ett Julmingel där ni kommer att få möjligheten att nätverka och mingla med andra härliga DataTjejer. Vi kommer att vara på Arctic Group fina lokaler där vi bjuder på en god macka från Subway, dryck samt julfika.

Vi välkomnar er med ett glas alkoholfritt bubbel och en julinspirerad goodiebag. En tävling kommer att hållas under kvällen där en jury kommer att avgöra vilken grupp som byggt den bästa pepparkaksmodellen. Vinnarna kommer att få ett hemligt pris som delas ut i slutet av kvällen.

Är du tävlingsinriktad eller vill träffa andra medlemmar så anmäl dig senast den 5/12 för att garantera en plats. Observera att det är ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

Datum: 12 December 2018
Tid: 18.00-21.00
Plats: Arctic Group Västra Varvsgatan 31, 6 tr, 972 36 Luleå
Pris: GRATIS!

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
12/12/2018
Tid:
19:00 - 22:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Konto

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!