Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inspirationskväll med SEB

26/09/2019 @ 15:45 - 19:00

Gratis

Den 26 september välkomnar SEB till ett nätverksmingel. Under kvällen kommer ni att få chansen att lyssna på intressanta presentationer i hur teknik formar framtidens ekonomi. Ni får en god inblick i vad man kan jobba med på banken, får veta mer om olika roller inom IT samt andra möjligheter SEB erbjuder inom teknikområdet. Vi bjuder på mat, dryck och många möjligheter till mingel och nätverkande. SEB är självklart nyfikna på er och hoppas att ni vill veta mer om dem. Varmt välkomna till en härlig kväll!

Om Företaget:
SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer.

Datum: 26:e September 2019
Tid: 16.45-20.00
Plats: SEBs kontor Stjärntorget 4, Arenastaden Solna ( precis vid pendeltågsstationen)
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska

Riktlinjer för anmälan Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

 

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
26/09/2019
Tid:
15:45 - 19:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

SEBs kontor
Stjärntorget 4, Arenastaden
Solna,

Arrangörer

DataTjej
SEB

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!