Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

?Lär dig styra mot mot dina mål med Hypergene! ?

07/11/2018 @ 18:00 - 21:00

Hur lyckas du nå dina mål? Kom och hör hur Hypergene hjälper organisationer att styra mot sina mål, men även lite tips och trix för hur du kan uppnå dina personliga mål! Det bjuds på Halloweenmingel med god mat och dryck och gott sällskap!

Om Företaget:
Hypergene är ett svenskt techbolag på marknaden för beslutsstöd. Med deras webbaserade produkt för planering, uppföljning och analys hjälper dem företag och organisationer att styra mot sina mål och nå en högre nivå av prestation och effektivitet. Bland deras kunder finns Volkswagen, Göteborgs stad, Svenska Spel, TV4, Liseberg, Expressen och många av landets kommuner och myndigheter.

Hypergene växer snabbt och har utsetts till Årets Maratongasell av Dagens Industri och till ett av Sveriges mest innovativa techbolag av Computer Sweden. Idag är Hypergene drygt 160 medarbetare och har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Skövde och Kalmar.

Datum: 7 November 2018
Tid: 17.00 – 20.00 (17.30 börjar eventet)
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska
Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

 

***

***
DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

DataTjej has a strict policy when signing up for an event. If you sign up and don’t show up or cancel later than 24 hours before the event, it can affect your possibility to attend the DataTjej conference and other events held by us in the future.

***
DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjej is a non-profit organization that strives to support women of all ages interested in IT and data. We aim to improve the relationship between students, and between students and businesses. Throughout the year we organize events such as inspiring lectures and business events. Datatjej is mostly known for its yearly conference where companies and members get the opportunity to network.

It is both free of charge and easy to become a member, join us here.

Detaljer

Datum:
07/11/2018
Tid:
18:00 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

 

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.

Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!