Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Glöggmys och julpyssel i Västerås

18/12/2018 @ 16:30 - 19:00

Kom i julstämning på DataTjejs första medlemsevent i Västerås. Det bjuds på lättare juligt tilltugg och härligt häng med andra DataTjejer. Ta möjligheten att lära känna fler av medlemmarna i Västerås medans vi pysslar juldekorationer och julkort tillsammans.

Eventet äger rum i Sigholms lokaler, på tredje våningen i Melkerhuset.

Datum: 18:e December 2018
Tid: 17.30-20.00
Plats: Sigholms lokaler, Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås
Pris: Gratis!
Språk: Svenska

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

 

 

DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor och icke-binära i alla åldrar som är intresserade av data och IT. Vi strävar efter att förbättra relationen och förståelsen mellan våra medlemmar och näringslivet, samt DataTjejer emellan. DataTjej anordnar event året om såsom medlemsevent, inspirerande föreläsningar och företagsevent där medlemmarna får chans att träffa företag i IT-branschen. Vi arbetar även med olika samarbeten för att främja, stötta och inspirera våra medlemmar. DataTjej är även känt för vår årliga konferensen där företag och medlemmar under fyra dagar får möjligheten att nätverka. Nästa konferens kommer att äga rum i Umeå i februari 2019.

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
18/12/2018
Tid:
16:30 - 19:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Sighoms lokaler
Kopparbergsvägen 8
Västerås, Sverige

Arrangör

DataTjej
E-post:
kontakt@datatjej.se

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!