Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukost med Aurora Innovation!

03/04/2019 @ 07:00 - 08:30

Aurora Innovation välkomnar dig på en härlig frukost! Aurora Innovation är ett företag vars vision är att skapa en mer tillgänglig värld. De har hjälpt svensk hälso- och sjukvård med tillgänglighet i över tjugo år. Genom deras produkter möjliggörs morgondagens vårdmöten – redan idag. Kom till Aurora Innovation där du får en framtidsspaning på det spännande området e-hälsa, och dessutom får du en djupdykning i det system som majoriteten av svenska vårdcentraler använder – Aurora teleQ. Att få äta en god frukost tillsammans med Aurora Innovation och andra DataTjejer låter väl som en perfekt start på dagen? Se till att anmäla dig nu för att säkra din plats!

Hoppas vi ses där!

Datum: 3/4-19

Tid: 08.00-09.30

Plats: Dragarbrunnsgatan 50, 753 20 Uppsala

Pris: GRATIS!

Språk: Svenska

Sista anmälningsdatum: 27/3-19

 

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

___________________________________________________________________________

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

 

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
03/04/2019
Tid:
07:00 - 08:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!