Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Följ med Scania på resan mot ett hållbart transportsystem!

04/04/2019 @ 12:00 - 20:00

Var med och spendera en halvdag hos oss på Scania i Södertälje. Ni kommer att få lyssna på inspirerande föreläsningar av våra medarbetare som berättar om hur vi arbetar med transportlösningar och hur data är med och driver Scania framåt. Vi har ordnat en SÖ buss från Stockholm som kommer att ta er till och från eventet.
Under dagen kommer ni även att få delta på två workshop. En tillsammans med Adela Åberg, gruppchef inom området Ny Teknologi, där ni kommer att få möjlighet att lära er mer om Scanias agila resa. Under den andra workshopen kommer ni att få träffa Isa Nedersjö, tidigare trainee på Scania och idag Digital Enabler, och lära er om arbetet inom något som kallas för Smart Factory.

Vi avslutar dagen med mingel och middag; helt enkelt en fantastisk dag!
Varmt välkomna till oss!

Om Företaget:
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 51 000 medarbetare. Scania ingår i Traton Group. För att kunna leverera effektiva och hållbara transportflöden, behöver Scania vara i framkant gällande digitalisering. Scanias framgång förutsätter smarta IT-lösningar och därför är IT-organisationen en integrerad del av företagets kärnverksamhet.
Företagets hemsida: https://www.scania.com/se

Datum: 4e april 2019
Tid: 13.00-21.00. Buss avgår från Hotel Royal Viking på Vasagatan klockan 13:00 till Södertälje. Buss går tillbaka till Stockholm vid 20:00, efter middagen.
Plats: Forskargatan 20, 151 87 Södertälje
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska
Sista anmälningsdatum: 28e mars 2019

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifiera dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
04/04/2019
Tid:
12:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!