Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Creative Tech

30/01/2019 @ 17:30 - 20:00

Bakgrunden till spelet Red Bull Secret gig & hur man kan koda kreativt genom att skapa något dumt.

Kvällen består av två inspirerande föredrag, “Stupid Hackathon – Det är smart att vara dum” med Peder Fjällström och “UX case study – Robyn/Red Bull secret gig” med Emelie Markström. Där kommer VD:n från Earth people att berätta varför det är smart att vara dum och hur man kan koda på ett kreativt sätt. Skaparna av spelet Red Bull Secret gig kommer också dela med sig hur de genom UX-design utvecklade de omtalade spelet. Vi hoppas att dessa föredrag kan inspirera er till mer kreativt skapande både när det kommer till UX-design och utveckling. Efter föredragen kommer det bjudas trevligt häng med chips, öl och vin med ett stort gäng härliga DataTjej medlemmar. Detta vill ni inte missa!

Schema
18.30 Dörrarna öppnas
19.00 Stupid Hackathon – Det är smart att vara dum (med: Peder Fjällström)
19.30 UX case study – Robyn/Red Bull secret gig (med: Emelie Markström)
20.00 Mingel

Datum: 30 januari
Tid: 18.30-21.00
Plats: Earth people.s kontor på Drakens gränd 2, 111 30 Stockholm
Pris: GRATIS!
Språk: Svenska

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
30/01/2019
Tid:
17:30 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Earth People
Drakens gränd 2
Stockholm,
+ Google Map

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!